Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Undercover: Joe Jackson • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Joe Jackson.

Op jonge leeftijd begon Joe viool te spelen, maar stapte al snel over naar de piano. Vanaf zijn 16e trad hij al op in bars en kreeg hij een studiebeurs voor de Koninklijke Muziekacademie in London. Jackson wilde geen serieuze componist worden en viel voor de popwereld. In 1978 nam hij wat demo’s op en later in 1979 bracht hij zijn album ‘’Look Sharp!’’ uit. Het album werd een succes en daarna nam hij met zijn band ‘’The Joe Jackson Band’’ nog twee albums op. Later ging Joe Jackson toch zijn eigen kant op en experimenteerde met Jazz, pop en soul. De sessie wordt geleid door Arthur Adam.


De band:

Arthur Adam - zang/gitaar

Matthijs Stronks (Donnerwetter) - toetsen

Maurice Slot (Marutyri) - drums

Bram Dewachter – bas

 

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.

Datum

10  vrijdag 10 april 2020 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum