Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Leer werken met DigiD en websites van de overheid

Heel veel mensen hebben een DigiD maar wat kan je er eigenlijk mee? Maandag 2 maart start de cursus in de Bibliotheek Mill.


Veel mensen voelen zich nog lang niet vertrouwd met de DigiD (het elektronisch paspoort). De overheid regelt steeds meer via het internet en verwacht dat iedereen daar gebruik van maakt. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderbijslag of de werkmap van het UWV. Ook voor het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van vergunningen heb je DigiD nodig. BiblioPlus verzorgt de cursussen ‘DigiD wat kan ik ermee’ in Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Anthonis.


Wat leer je tijdens deze cursus?

Je leert hoe je DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken. Ook is er aandacht voor wachtwoorden en veilig internetgedrag. Met deze handige cursus kun je jezelf straks goed redden en beter jouw weg vinden bij de overheid. De cursus begint om 10.00 uur en bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur met kleine groepen van maximaal acht deelnemers. Volg de hele cursus of meld je aan voor een van de losse bijeenkomsten. 


Deelname aan de cursus kost € 16,- (inclusief werkboek en koffie of thee) leden 13,50. Losse bijeenkomsten kosten 4 euro. Meedoen? Aanmelden kan online via onze activiteitenagenda op www.biblioplus.nl of in de Bibliotheek bij u in de buurt.

Datum

2  maandag 02 maart 2020 om 10.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

BiblioPlus

Kerkstraat 3

5451 BM Gennep