Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Roepean Generation Ferryman

De ferryman van Generation Ferryman heeft geroepen en zal gehoord worden! 25 januari brengt de pont je naar het land van verborgen talent en creativiteit.


Generation Ferryman is een kleinschalig eendaags festival waarbij we jonge bands een podium bieden. Tijdens het festival presenteren we telkens drie parels uit de regio die een te gek optreden gaan neerzetten. De ferryman gaat er voor zorgen dat de bands de erkenning gaan krijgen die ze verdienen. Mis de pont niet!


Line up:

•Sonic Whip

•Speciaal Onderwijs

•Dunter Flinn


Sonic Whip:

Sonic Whip is een explosieve rockband uit Nijmegen. De eerste mini-EP van de band, die begin van dit jaar in eigen beheer verscheen, werd opgepikt door Indie XL. Hun track “Evil Mind” stond zes weken in de Indie Chart! Ook heeft de band als voorprogramma van Navarone in Doornroosje gespeeld, we gaan zeker nog veel meer van hun zien!


Speciaal Onderwijs:

Vijfkoppig cluster dat je meeneemt op een schoolreis bezegeld met humor, psychedelica en kindergekrijs: Speciaal Onderwijs! 


De Arnhemse band staat bekend om hun verrassende teksten, vage hersenspinsels en misplaatste metaforen. Ze maken een lekker sausje van de stijlen hiphop en rock. De EP release ‘Verboden Voor Meisjes’ was in Arnhem Luxor Live dik uitverkocht. Ohja, meisjes zijn ook welkom!


Dunter Flinn

Luchtige synthesizers, melancholische zanglijnen en machtige gitaarrifs, Dunter Flinn je door de lucht heen zweven en daarna weer hard neerdalen op de aardkloot.

De band is afkomstig uit Gennep.

Wat begon met wat jamsessies in de tuin is inmiddels uitgegroeid tot een eigenzinnige vijfkoppige band. Douwe Wijnhoven (bas, zang) wordt bijgestaan door Daan Wijnhoven (gitaar), Tjeu Raaijmakers (gitaar), Loïc Giepmans (synthesizer) en Roel Kolkman (drums). Verwacht een afwisselende set waarop je lekker kan wegdromen, maar waar ook gedanst mag worden.


Voorverkoop: € 5,00

Kassa: € 7,50

Datum

25  zaterdag 25 januari 2020 om 20.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie