Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Legerstrijd 2019 te Gennep

LEgendarische GEnnepse Risk Strijd 2019


LEGERstrijd is voor jong en oud. We spelen daarom een jeugdtoernooi (van 9 tot 14 jaar) en een hoofdtoernooi (vanaf 14 jaar). Beide toernooien worden tegelijkertijd gespeeld.


Wie heeft het niet gespeeld vroeger? Vele (familie)vetes zijn met een potje RISK uitgevochten; winnen en verliezen liggen dicht bij elkaar. En ligt het dan aan de dobbelstenen of was het toch de tactiek of misschien toch het politieke spel van de medespelers!

Bij ons toernooi ligt de nadruk op de gezelligheid en het plezier! Iedereen kan meedoen, of je het spel nu veel of heel weinig hebt gespeeld. Iedereen gaat minimaal 2x de strijd aan met andere legers. Als je meedoet met ons toernooi speel je alleen. Maar het is natuurlijk hartstikke leuk om je met een groep vrienden in te schrijven. Misschien tref je elkaar wel in de finale. Moedig elkaar aan en maak er een onvergetelijke dag van!

Wil jij de opvolger worden van Silas Sanders winnaar LEGERstrijd 2018 meld je dan snel aan (vanaf 15-11-2019)!


Aanmelden:

Voor het gehele toernooi (jeugd en volwassenen samen) geldt een maximum aantal van 100 deelnemers en vol=vol! Wil je er dus zeker van zijn dat je een plekje hebt aan een wedstrijdtafel, reserveer snel via legerstrijd@gmail.com of via de site van 4Events.


Kom je met je partner en of vriendengroep? Koop dan een groepsticket voor 5 personen en betaal voor 4!


Tickets:

Deelname Jeugdtoernooi vanaf 9 jaar tot 14 jaar: € 5,- (inclusief één gratis consumptie).

Deelname Hoofdtoernooi: € 7,50

Groepsticket voor 5 personen: €30,-


Prijzen:

Natuurlijk is er een prijs voor de winnaars. Maar we roepen iedereen op om, zo fraai mogelijk, in stijl gekleed te komen. Voor de mooist uitgedoste speler/speelster ligt er een bijzondere prijs te wachten. Daarnaast zal er ook een loterij plaatsvinden waar mooie prijzen te winnen zijn.


De finalisten van het jeugdtoernooi winnen allen een ticket voor deelname aan het hoofdtoernooi. De winnaar van het hoofdtoernooi wint, naast eeuwige roem, onder andere een ticket voor deelname aan het Nederlands kampioenschap RISK dat op zaterdag 18 januari 2020 plaatsvindt in Rotterdam.


Organisatoren:

De LEGERstrijd is een initiatief van Magiel Hagemans en Sietse Knijff ism 4Events. Beide heren hebben in het verleden op het NK Risk de finaletafel gehaald in een deelnemersveld van bijna 500(!) deelnemers en daarmee de tweede prijs behaald.


Kijk op de website om je in te schrijven of voor meer informatie of volg ons op facebook.

Datum

29  zondag 29 december 2019 om 13.30 uur

Website en social links

www.legerstrijd.nl

Adres

PicaMare Gennep

Picardie 36

6591 JE Gennep

advertentie