Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Walt Wilkins bij Roepaen

Walt Wilkins (San Antonio, Texas USA) 

Walt is een begenadigd songwriter. Walt's muziek werd opgenomen door grootheden als Kenny Rogers en Ricky Skaggs. Met The Mystiqueros creëerde Walt een Texas Hill Country supergroep. De muzikale backbone van de band komt nu naar Nederland, in de bezetting van Walt Wilkins zelf, zanger/bassist Bill Small in de jaren ’80 bekend als MTV-rockster. Tijdens de tour zal Bart de Win, het Nederlandse lid van de Mystiquero-familie, de band bijstaan op toetsen, zang en accordeon.


Support: Maurice van Hoek

Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt in drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. Hij trekt naar de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. Op zijn zwerftocht schrijft hij voor het eerst persoonlijke songs over zijn belevenissen en emoties. Ze vormen de basis voor zijn debuut album ‘Live Forevermore’. In Amerika laat Maurice alles los. Hij voelt zich meer dan ooit aangetrokken tot country. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient.” Maurice keert opgelucht terug, met een visie en eindelijk een reden te doen wat hij het liefst doet, songs schrijven.

In 2017 groeien Maurice en zijn band naar een hechte eenheid, hij schrijft veel nieuwe songs en stippelt een strak pad uit naar de toekomst. Drie singles kondigen de komst aan van een nieuw album wat in de herfst van 2018 zal verschijnen, waarmee hij de ontwikkeling tot ‘Countryfenomeen’ voortzet.


Datum

27  zondag 27 oktober 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie