Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kunst geboren in 'verwondering.'

Ze woont in België, net over de grens van de Brabantse Kempen, in het plaatsje Arendonk: Aura Op den Camp. Ze tekent, schildert, fotografeert en maakt grafiek en installaties. Haar inspiratie ontleent ze aan de verwondering die zij ervaart bij alles wat ze ziet, hoort en voelt. Telkens weer vormen die sensaties van verrassing en verbazing haar drijfveer om aan de slag te gaan en nieuwe dingen te maken. Vanaf 6 oktober is het resultaat van haar inspanningen te zien in Museum Het Petershuis te Gennep. En natuurlijk onder het motto ‘VERWONDERING’. 

        

Het werk van Aura op den Camp vormt de creatieve opbrengst van een voortdurende zoektocht naar vorm en inhoud; naar het vinden van een balans tussen de uiterlijke verschijningsvorm en de wereld die achter het beeld schuilgaat. Een wereld die vaak niet is wat hij lijkt te zijn, en daardoor de kunstenaar in staat stelt hem te transformeren tot een andere werkelijkheid. Haar verbondenheid met de natuur speelt in het werk van Op den Camp een grote rol. Zij zegt daarover: “De natuur beschouw ik als mijn grootste leermeester”.


De expositie ‘VERWONDERING’ is van zondag 6 oktober t.e.m. zondag 3 november 2019 in Museum Het Petershuis, Niersstraat 2 in Gennep. Openingstijden: van woensdag tot en met zondag tussen 13.30 tot 17:00 uur. De toegang is vrij; er wordt een donatie gevraagd waarvan u zelf de hoogte bepaalt. Meer informatie is te vinden op de website.

Datum

  Vandaag t/m 03 november 2019

Dagen geopend
wo  Woensdag
do  Donderdag
vr  Vrijdag
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.museumhetpetershuis.nl

Adres

Museum het Petershuis

Nierstraat 2

6591 CB Gennep

advertentie