Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Summmertime Finishing Touch

Cash On Delivery

Cash On Delivery, ook wel COD genoemd, is een country/americana band die in heel Europa een uitstekende naam heeft opgebouwd. Als zelfstandige band, maar ook als vakkundige begeleiders van internationale country-artiesten als Heather Myles, Pam MacBeth, Jodi Harms en vele anderen. Een leuke groep van zeer ervaren muzikanten met een prachtig repertoire, prachtige zang en virtuose instrumentale beheersing.

Een band met een aangename US sound. Vroeger maakte zangeressen als Ilse De Lange, Rachel Kramer en Jacky deel uit van COD. Met zijn vieren produceren zij met veel vakmanschap en plezier een vol en sterk geluid.  Met een enorme dynamiek en afwisseling in hun repertoire spelen zij naast wat eigen werk vele tijdloze songs van bekende coryfeeën als Merle Haggard, George Jones en ander artiesten. Country classics, tearjerkes, countrypoprock en aangename countryblues met lichte swing.


Met in het avondprogramma Ray Romijn, en STRAF!

Ray Romijn speelt eigen werk en blues, rock ’n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 vorige eeuw.

Straf bestaat uit zeven gepokt en gemazelde muzikanten die hun muziek het liefst omschrijven als ‘polderpolka’: feestelijke, liederlijke en energieke Nederlandstalige-elektro-akoestische-postpunk-fanfare-ska-folk-‘n-roll-met-een-zwart-randje. Aanstekelijk, oorspronkelijk en diep gepassioneerd speelt Straf hun Brabantse wereldmuziek tot iedereen aan boord meedeint in het dansend oog van de storm.

Datum

24  zaterdag 24 augustus 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com

Adres

Summmertime

Markt

6591 AZ Gennep

advertentie