Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Summmertime Gennep Pruuft

Met de Prat op Platband en Like Crossroads in het dagprogramma


Like Crossroads

Dichtbij de plek die Kruispunt Beugen heet, waar in het verleden twee spoorlijnen elkaar kruisten en reizigers uit alle richtingen elkaar dus konden ontmoeten, komen nu in onze oefenruimte melodieën en liedjes uit alle windstreken samen in de muziek van Like Crossroads.

Jazz, Latin, blues, pop en vanzelfsprekend ook Nederlandstalige liedjes worden van hieruit door Like Crossroads gepresenteerd bij diners, reünies en andere feestelijke bijeenkomsten waar prijs gesteld wordt op smaakvolle, niet opdringerige sfeerbepalende muziek. Perfect als achtergrondmuziek maar zo nodig ook wat meer op de voorgrond………klant is koning!


Avondprogramma

The DoMu Brothers is een 8-koppige coverband uit Tilburg, bestaand uit energieke, enthousiaste, jonge en ambitieuze muzikanten. De band, gevormd op de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg, zorgt voor een geweldige sound en gave setlist om er altijd een super feest van te maken! Van Toto tot Marco Borsato tot Stevie Wonder tot Phat Phunktion, alles komt voorbij om de show zo gevarieerd mogelijk te maken. Pop, Funk, Soul, Rock, Classic Rock, Rock ‘N Roll….. voor elk optreden voor ieder wat wils!

Datum

17  zaterdag 17 augustus 2019 om 15.30 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com

Adres

Summmertime

Markt

6591 AZ Gennep

advertentie