Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Internationaal Studentenfestival Roepaen

Het jaarlijkse internationale Euregio Rijn-Waal Studentenfestival keert weer terug bij Roepaen! Dit jaar hebben we vier datums met geweldige concerten voor je klaarstaan. De concerten worden gehouden in onze kapel om 20.15 uur. De toegang van deze concerten zijn gratis.


Laura Mercedes Sànchez (Spanje)

Laura Mercedes Sánchez werd geboren in Málaga, Spanje, waar ze op 6-jarige leeftijd haar eerste pianolessen kreeg van Irene Rodríguez. Op haar 12de won ze haar eerste pianoconcours.


Na haar studies aan de Manuel Carra Muziekschool in Málaga bij Estefania Rossado studeerde ze verder piano aan het Conservatorium van Salamanca. Ze vervolledigde haar opleiding aan de Ferenc Liszt Academie in Boedapest in de pianoklas van prof. András Kemenes, kamermuziek bij prof. Marta Gulyás en klavecimbel bij prof. Dobozy Borbála. Verdere muzikale impulsen kreeg ze tijdens masterclasses bij o.a. Luis del Valle, Christian Pohl, Mariana Gurkowa, Georg Friedrich Schenck, Frank Peters, Boguslaw Jan Strobel en Alberto Portugueis.


Ze behaalde een artistieke master aan het Katarina Gurska Conservatorium in Madrid en een pedagogische master aan de „Universidad de Postgrado“ in Granada.


Ze concerteerde reeds in Spanje, Hongarije, Engeland, Duitsland en Nederland, o.a. in het kader van het Euregio Rijn-Waal Studentenfestival.


Deze avond staat op het programma:

J. S. Bach       I Partita in B , BWV 825

C. Debussy      Prelude “La fille aux cheveux de lin”

J. Brahms    Sonate Nr.2 Op. 2


Eventuele wijzigingen in het programma voorbehouden.

Datum

24  woensdag 24 juli 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie