Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

SumMmertime presenteert Duitse dag

Na muziek 'Van eige bojjum' gaat SumMmertime zaterdag 13 juli de grens over met Duitse muziek. Jazz im Glück steelt die middag vanaf 14.00 uur de show. Deze viermans dixieland-jazzband slaagt vanaf 2004 er in met dixieland-jazz en Duitse en internationale evergreens uit de 20-er en 30-er jaren met uitstapjes naar jongere instrumentale nummers het publiek aangenaam te vermaken.

 

Diezelfde zaterdag worden ook onze Duitse buren met open armen op de Markt ontvangen. Als voorbeeld geldt het Mai und Brunnenfest in mei, toen honderden Nederlanders op de fiets of met de auto een bezoekje brachten aan Goch. Na ontvangst op de Markt kunnen de Duitse gasten met onze stadsgidsen op pad gaan, in Gennep rond gaan wandelen of gewoon een terrasje pakken op de Markt en luisteren naar de muziek van Jazz im Glück of naar Chapeau. Deze viermansformatie uit Heijen speelt diverse genres, zoals classic pop, zydeco, Latin, jazz naar ook eigen werk. Daarnaast verrast Chapeau met bijzondere, soms vergeten pareltjes uit de oude muziekdoos.

De Heimatverein Goch stelt de Duitse gasten in de gelegenheid om gratis met de bus naar Gennep te komen. Het programma van deze dag is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Gennep Niers Goch in samenwerking met SumMmertime, de Euregio en de gemeenten Goch en Gennep.

Datum

13  zaterdag 13 juli 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com

Adres

Summmertime

Markt

6591 AZ Gennep

advertentie