Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Imaginary Landscape Festival

In het Pinksterweekend op 8, 9 en 10 juni presenteert Intro in Situ: Imaginary Landscape, een festival in het klooster van Roepaen en het bijhorende landgoed. Drie dagen lang kamperen en genieten van acts zoals: Finn Andrews (solo), Dez Mona, Amstel Quartet & Kypski, IAMTHEMORNING en vele anderen.


Imaginary Landscape is een festival vol spannende combinaties van genres en stijlen waaronder pop, elektronische muziek, klassieke muziek, jazz en klankkunst. Verwacht nieuwe werken van nieuwe artiesten en vernieuwend werk van gevestigde musici; nieuwe combinaties van akoestische instrumenten en elektronica, nieuwe instrumenten of vernieuwend gebruik van oude instrumenten. Sfeer en spanning voor iedereen van jong tot oud, dat is Imaginary Landscape.


Op Imaginary Landscape ervaar je de stilte in de muziek en komt het geluid van overal. Van de gangen van het klooster tot het landgoed, met het nonnenkerkhof; van het bombast van de main-stage tot de intimiteit van de kapel: Imaginary Landscape brengt je moderne muziek en klassieke klanken, en laat stemmen, sfeer, symfonieën en stiltes samensmelten met Krautrock, technologie en beeldende kunst.


Met Pinksteren kun je drie dagen lang dwalen door het klooster van Landgoed Roepaen. Word wakker in het groen, ontdek nieuwe artiesten, drink bier met verse vrienden, ga je te buiten bij de foodtrucks, of vaar uit in een kayak, de rivier De Niers op. Imaginary Landscape is een luisterrijke ervaring voor alle muziekliefhebbers, jong en oud, met een nieuwsgierig oor en een avontuurlijk hart.Tickets

Dagkaarten: €45,00 exclusief servicekosten.

Weekendkaart met camping: €105,00 exclusief servicekosten.

Weekendkaart zonder camping: €75,00 exclusief servicekosten.


Momenten

8  zaterdag 08 juni 2019 om 12.00 uur
9  zondag 09 juni 2019 om 12.00 uur
10  maandag 10 juni 2019 om 12.00 uur

Website en social links

imaginarylandscape.nl

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie