Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Herman Brood maand

De gehele maand maart is het Herman Brood maand bij Kunsthandel Gennep! Al is Herman niet meer in ons midden zijn kunst leeft nog steeds voort bij het grote publiek.


De Hollandse kunstenaar Herman Brood werd geboren op 5 november 1946 en was in alles een rasartiest. In zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur.De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans. Net als tijdens zijn optredens met zijn band was de wisselwerking met het publiek een aanmoediging en een bron van inspiratie tegelijk. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam. De talloze indrukken en ervaringen die hij in zijn roerige leven verzameld had, vertaalde hij in kunst met een grote k.

Ons aanbod van Herman zijn werken vind u op onze website. Verder geven wij deze maand een leuke korting op uw aankoop en zijn de verzendkosten gratis.


Onze woonkamergalerie is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond zijn wij tevens van 18.00 uur tot 21.00 uur geopend en op afspraak.


Datum

  Vandaag t/m 31 maart 2019

Dagen geopend
ma  Maandag
di  Dinsdag
wo  Woensdag
do  Donderdag
vr  Vrijdag
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.kunsthandel-gennep.nl

Adres

Kunsthandel Gennep

Burg. Gilissenweg 57

6591 ZN Gennep

advertentie