Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Expositie Marianne Schellekens

Deze maand presenteert Kunsthandel Gennep u de nieuwste werken van kunstenares Marianne Schellekens!


Voor mij is beeldende kunst een ontdekkingsreis. Ik werk graag verhalend en met thema’s en soms in een soort flow waardoor er verrassende dingen op het doek kunnen ontstaan. Mijn werken moeten een ‘ziel’ hebben.

Als lid van het schilderscollectief 'Atelier Nuenen', werk ik regelmatig in het grote atelier samen met andere kunstenaars. Door de diverse samenwerkingsprojecten vanuit het collectief ontstaan weer nieuwe impulsen.

Thuis in mijn eigen atelier ben ik vooral bezig met ontwerpen, experimenteren, met druktechnieken en gemengde materialen. Tijdens het buiten schilderen is vooral de natuur in al zijn kleur en vormgeving de grote inspiratiebron.

Ik exposeer regelmatig. Soms solo, soms met collega's en een aantal keren samen met andere disciplines zoals dichtkunst, beeldhouwen en muziek. Vooral de dichtkunst in combinatie met de schilderkunst draag ik een warm hart toe. Ik heb dan ook meerdere malen geëxposeerd met bevriende dichters. De nieuwste werken van Marianne zijn te bewonderen op onze website.


Dagelijks van 13 tot 17.00 uur.

Datum

  Vandaag t/m 31 oktober 2018

Dagen geopend
ma  Maandag
di  Dinsdag
wo  Woensdag
do  Donderdag
vr  Vrijdag
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.kunsthandel-gennep.nl

Adres

Kunsthandel Gennep

Burg. Gilissenweg 57

6591 ZN Gennep