Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Grandioze opening 11e SumMmertime Festival Gennep

Gedurende 10 weken op rij staat de kern van Gennep op zaterdagmiddag en (deels) avond bol van de activiteiten. Er is heel veel muziek maar ook aandacht voor kunst, er is een Nicaraguadag, een PruuvemMment en nog veel meer. SumMmertime wordt zaterdag 25 augustus afgesloten met een speciale bierenfestival.

De aftrap gebeurt met een bijzondere muzikaal ensemble in de vorm van showband Mixure Music uit het Brabantse Rijkevoort. Dit gezelschap is in 2014/2015 ontstaan uit de plaatselijke muziekvereniging. Na het besluit om een radicale muzikale ommezwaai te maken is deze traditionele fanfare veranderd in

showband Mixure Music. Deze band met een eigen combo, vocalisten, percussie combineert enthousiasme en muzikaliteit met veel passie voor de muziek.


Tijdens SumMmertime Gennep kunnen bezoekers genieten van een breed programma aan swingende muziek variërend van Anouk, Pharrell Williams tot Bruno Mars. Hits van toen, tot de hedendaagse Top-40 muziek. De Markt is, dankzij de medewerking van Hotel de Kroon en Café de Typhoon ingericht als een groot terras. Hier zal het de komende tien weken weer goed toeven zijn en vindt ook de grandioze opening van SumMmertime 2018 plaats. Zoals iedereen al jaren gewend is, wordt ook nu geen entree geheven en is het festival gratis toegankelijk. Voor meer info over het programma zie de website.

Datum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 14.00 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com

Adres

SumMmertime

Markt 11

6591 BZ Gennep