Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Sanne Rambags album release 'Sister'

Het album SISTER is een ode aan sisterhood. Een ode aan de diepe verbinding met onze zielsverwanten en de zielsverwant in onszelf. Aan het krachtige en avontuurlijke deel dat we in onszelf meedragen en dat we in anderen herkennen. SISTER is het tweede album van Rambags. Eerder verscheen het solo album SONNA dat werd bekroond met een Edison Jazz 2019. 


Sanne: "Op SONNA wilde ik in alle stilte van een Brabantse kerk mijzelf volledig uitdrukken met mijn stem in wie ik als mens en musicus ben. SISTER gaat over het uitreiken naar de ander om in veiligheid omarmd en ondersteund te worden in het verlangen om te stralen.


De groep 'Elpis Ériu Maeve' (wat hoop, bescherming, soevereiniteit betekent) bestaat uit drie zangeressen die elkaar aanvullen op diverse instrumenten. Het dragen van elkaars klanken is de kern van hun harmonieuze samenspel. In hun zoektocht naar verdieping met hun innerlijke kracht nemen ze de luisteraar mee naar een andere, bovenaardse wereld. Op SISTER worden Rambags haar singer-songwriter stukken verklankt. Een repertoire met melancholieke poëzie en verzachtende melodieën.


SISTER New Album & Release Tour

  • Sanne Rambags: stem, gitaar, percussie
  • Roosmarijn Tuenter: stem, viool, loopstation
  • Annabel Laura: stem en gitaar
  • Special guest Oddrun Lilja Jonsdottir


Na afloop is er een sfeervolle nazit en huisgemaakte soep. 


Toegangsprijs: € 21,50 inclusief kop koffie/thee bij de ontvangst.


Het concert is apart te boeken. Maar maakt ook onderdeel uit van het evenement 'Re-connect, Be-inspired'. Tijd om de rust te nemen om jezelf te verkennen, te verbinden en te inspireren! Kijk op het evenement 'Re-connect, Be-inspired'.

Datum

4  zondag 04 juni 2023 om 15.30 uur

Website en social links

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps