Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Re-connect, Be-inspired

Workshop: Runes-Soundhealing-Meditatie. Begeleiding: Annelies Theelen.


De Runes Soundhealing is een ceremonie waarin je een reis maakt aan de hand van de 24 runenklanken die horen bij de wervels van de wervelkolom. Deze klanken zijn verbonden met je organen, het water in je lichaam en de 12 heilige klanken in deze ceremonie. Na enkele yoga oefeningen volgt een meditatie die ondersteund wordt door de klanken van de Monocord, met daarbij de runenklanken. Ervaring in meditatie of mantra zingen hoef je niet te hebben! Het gaat om jouw klank, die resoneert op oude klanken en die je lichaam in een oorspronkelijke trilling of frequentie kan brengen. Je ware potentieel kan er door worden geopend: je lichaam en geest herstelt en (her)vindt zijn natuurlijke balans. Deze ceremonie vindt zijn oorsprong in oude Keltische en Germaanse tradities. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.


Annelies: "Een visioen vertelde mij: Find the twelve sacred sounds on the Spinal Cord and if you make these sounds with the people they can change there own DNA." 


Annelies is 'Elder' bij de wereldwijde KIVA ceremonie. Website http://kiva-wisdomkeepers.com 


De kosten voor deze workshop bedraagt € 25,- (inclusief koffie/thee/water, fruit of snack. Er is plek voor 10 personen. Wacht niet te lang! 


Neem een (yoga)matje, dekentje en eventueel 'n kussentje mee als dat prettig voor je is. En trek comfortabele kleding aan. 


Het is aan te raden om ook het concert van Sanne Rambags te bezoeken. Sanna (29 jaar) volgt sterk haar intuïtie en spiritualiteit in haar professie als muzikant, (jazz) zangeres en sing & songwriter. Ze betovert inmiddels wereldwijd het publiek met haar muziek en zang. Kijk op het evenement voor meer info en tickets. )


In de foyer is tijdens deze dag een expo te zien van de dierenstenen van Marloes de Kok en foto's van de stiltewandelingen van Elles van Loenen.


In het nieuwe seizoen volgen meer 'Re-connect, Be-inspired' dagen. Iedere keer met andere invulling, een bijzondere artiest, of een programma passend bij het seizoen. 

Datum

4  zondag 04 juni 2023 om 12.30 uur

Website en social links

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat, 5

5443 NK Haps