Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Recital Klassiek met Esther &Cecile

Zij hebben een repertoire van klassieke muziek in alle verscheidenheid van opera aria's tot liederen van Kurt Weill.


Esther Croezen zingt al vele jaren Jazz, Ierse muziek en Chansons. Nu heeft ze 3 jaar geleden het roer omgegooid naar het zingen van klassieke liederen en aria’s. Het verhaal vertelt ze nog steeds vanuit haar tenen. En de muziek krijgt de intimiteit die het verdient.


Pianiste Cecile van Duinhoven heeft ook dat vertellen in haar vingers. Met haar wortels in de klassieke muziek, de tango en de wereldmuziek kan ze de piano laten dansen en verstillen. Samen met Esther is ze het avontuur aangegaan om eigen klank en energie te volgen en inmiddels hebben ze een ruim repertoire opgebouwd waarin ze zich allebei goed thuis voelen. Niemand gaat onbewogen en ongeroerd de deur weer uit.


Op zaterdagochtend 13 mei van 11.00 tot 12.00 u zullen ze samen een intiem concert spelen in het pakhuis, de inloop start vanaf 10.30 uur. Startend met een ode aan de Franse impressionistische liedkunst van het begin van de vorige eeuw. Dromerige, melancholische liederen van Gabriël Fauré, Francis Poulenc en Kurt Weill.Aansluitend spelen ze enkele aria’s uit Tosca, Rusalka en Le nozze di Figaro.

Datum

13  zaterdag 13 mei 2023 om 11.00 uur

Website en social links

CultureelHartCuijk.nl

Adres

Cultureel Hart Cuijk

Kerkstraat 12

5431 DS Cuijk