Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tijd voor badkamer - en keukeninspiratie in de fabrieksshowroom van B Dutch

Over B Dutch:


Sinds 1999 is B Dutch een gerenommeerde naam binnen de nationale én internationale badkamer- en keukenmarkt. Met een team van meer dan vijftig gepassioneerde vak- mensen weet B Dutch steeds weer te verbazen in een steeds veranderende markt. Binnen de uitgebreide collecties wordt alleen gebruik gemaakt van robuuste en eerlijke materialen. Denk daarbij onder andere aan Solid Surface Corian, keramiek en houtfineer. Doordat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd weet B Dutch creatieve en hoogwaardige concepten aan te bieden zonder tussenkomst van andere partijen. En daar profiteert u van.


Door de jarenlange ervaring weet het merk badkamer- en keukenwensen om te zetten in prachtige en tijdloze concepten. Dé ideale plek voor badkamer- en keukeninspiratie. Naast de reguliere openingstijden opent B Dutch op Tweede Paasdag van 10:00 tot 16:00 extra de deuren van de fabrieksshowroom.


“Veel van onze klanten brengen op advies van hun (binnenhuis)architect een bezoek aan ons. Bij binnenkomst vallen ze vaak van de ene in de andere verbazing”, vertelt eigenaar Luciën. “Niet alleen door de uitgebreide mogelijkheden die onze collectie te bieden heeft, maar ook doordat alles bij ons in eigen fabriek met de hand wordt gemaakt.” De strakke en tijdloze stijl die doorgevoerd is in onder andere de badkamermeubels, kookeilanden, ligbaden, wastafels en toiletfonteinen voelt bijna on-Nederlands aan. “Het is daarom erg leuk om klanten bij hun bezoek te laten zien hoe wij als puur Nederlands merk te werk gaan en ze daarbij een inkijkje te geven in ons productieproces”, vult Luciën aan.


B Dutch werkt met totaalconcepten voor zowel keukens als badkamers. Samen met een gepassioneerd team van deskundige vakmensen zet B Dutch het merk rechtstreeks vanaf de bron in de markt. “Binnen onze uitgebreide collecties zijn uitsluitend de beste materialen goed genoeg”, geeft Luciën aan. “Wij werken daarbij veel met Solid Surface Corian en keramiek. Binnen ons productieproces kunnen wij deze materialen tot in de perfectie uitwerken. Alleen zo kunnen wij de topkwaliteit leveren waar onze klanten van heinde en verre voor naar Cuijk komen.”


Voor deze hoogstaande kwaliteit hoeft zeker niet de hoofdprijs neergelegd te worden. “Wij verkopen onze producten zowel aan particulieren als aan zakelijke partners zoals (binnenhuis)-architecten, installateurs en interieurbouwers” legt Luciën uit. “Dit doen wij zonder te werken met andere partijen. Hierdoor kopen onze klanten direct bij de maker, houden we onze werkwijze transparant en onze collectie vriendelijk geprijsd.”


In de fabrieksshowroom van B Dutch komt alle kennis op het gebied van badkamers en keukens samen. Hier ontdek je pas echt de vele mogelijkheden die het merk te bieden heeft. Zowel op het gebied van materialen, als de kleuren en verschillende maatvoeringen. “Onze

fabrieksshowroom is een waar inspiratiecentrum voor onze klanten. We vertellen ze graag ons verhaal, laten zien wat er allemaal mogelijk is en geven ze daarbij goede adviezen.” Zo kan de strakke en tijdloze stijl van B Dutch toegepast worden in iedere woning. “Wie opzoek

is naar een luxe en tijdloze badkamer of keuken slaagt bij ons altijd”, sluit Luciën af.


Meer weten? Bezoek dan de website van B Dutch via: www.bdutch.nl.

Datum

10  maandag 10 april 2023 om 10.00 uur

Website en social links

www.bdutch.nl

Adres

B Dutch

Beversestraat 28

5431 SH Cuijk