Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jong Klassiek - Inge Louisa van Grinsven

Schouwburg Cuijk heeft een speciale band met talentvolle jonge musici. Die ontstond toen John Floore (1945-2020), oud-directeur van het Rotterdams Conservatorium en van het Bangkok Symphony Orchestra, in Cuijk kwam wonen en gastprogrammeur werd voor klassieke muziek.  


Floore zette zich gedurende zijn leven in om voor talentvolle jonge musici de weg naar het podium mogelijk te maken. In zijn geest zet Schouwburg Cuijk het komend seizoen de traditie voort met de serie 'Jong Klassiek’: vier concerten klassieke muziek waarin we opnieuw jonge talenten, die staan te trappelen van ongeduld, een podium bieden. 


Deze zondagochtend verwelkomt Schouwburg Cuijk harpiste Inge Louisa van Grinsven (2001). Zij ontdekte haar passie voor de harp op 9-jarige leeftijd. Geïnspireerd door haar eerste harpdocente, Inge Frimout-Hei, begon zij op jonge leeftijd met het componeren van muziek. Inge studeerde aan het conservatorium van Amsterdam en van 2015 tot 2018 aan de jong talentklas van het conservatorium van Tilburg bij Ernestine Stoop.


18,50 euro incl. soep met brood | Kleine Zaal


Datum

30  zondag 30 april 2023 om 11.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk