Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Duo di Alloro: Saxofoon

Duo di Alloro bestaat uit twee jonge, klassiek geschoolde saxofonisten. Te weten Julian van der Linden en Daphne Wesseling. Sinds 2020 vormen zij een uniek duo. Met een repertoire van klassiek tot pop en alles wat daar tussenin zit.  


Julian en Daphne vinden het prachtig om mensen met hun muziek en spel te ontroeren en blij te maken. Dat doen ze met hun enthousiasme en een zeer divers repertoire, van Mozart en Bach, tot The Beatles en Queen. Voor hun meerstemmig repertoire hebben ze thuis verschillende partijen opgenomen. Als zij live meespelen met die opnames hoor je een kwartet tot een heel orkest. Als duo spelen ze vrijwel alle saxofoons, sopraan-, alt- en baritonsaxofoon.  


Daphne Wesseling is 24 jaar en heeft saxofoon gestudeerd aan het Conservatorium van Zwolle. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder optredens bij NPO Radio 4 en een tweede Prijs op het Wereld Muziek Concours. 


Julian van der Linden is 21 jaar en heeft saxofoon gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Julian heeft prijzen gewonnen bij het Prinses Christina Concours. Ook heeft Julian de Classic Young Masters Award en de Publieks Award gewonnen in 2018. En in 2019 de derde prijs op het European Saxophone Forum in Polen.


Daphne en Julian hebben elkaar leren kennen in het saxofoonorkest van het conservatorium Zwolle en Utrecht. 


Een optreden van dit duo meemaken is genieten!

Toegansprijs: € 17,50 inclusief kop koffie/thee bij de ontvangst.

Na afloop is er een sfeervolle nazit en huisgemaakte soep.


Dit programma kwam tot stand i.s.m. Schouwburg Cuijk en maakt onderdeel uit van de serie Young Talent - Classic 

Datum

22  zondag 22 januari 2023 om 15.30 uur

Website en social links

duodialloro.nl

Adres

Huistheater de Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps