Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Nationale Operette – Neujahrskonzert

Na de betoverende concertseries ‘Wien Bleibt Wien’ en ‘Winter in Wien’ luidt De Nationale Operette het nieuwe jaar feestelijk in met ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS’.  


Het concert bevat niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook de mooiste operettemelodieën en -aria’s uit het Amerikaanse en Franse repertoire. De heerlijke operettereis leidt ons van de romantische Weense wals via het bruisende Broadway naar de Franse cancan. 


De muzikale leiding is in handen van de befaamde maestro Walter Proost. Met de enthousiaste Johann Strauss-bezetting van zijn gerenommeerde orkest European Philharmonia ben je verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring!


De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Zij waren ooit stersolisten bij de voormalige Hoofdstad Operette! Een vocaal ensemble – bestaande uit aanstormende talenten – werkt dit seizoen ook mee.


Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Datum

4  woensdag 04 januari 2023 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk