Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kletskoppen speelt ‘Vuile Was’

Na de succesvolle reeks monologen die de drie acteurs in 2021 op de planken brachten onder de titel ‘Kletskoppen’ heeft het gezelschap besloten onder deze naam door te gaan en nieuw repertoire te brengen. In november gaat hun tweede productie ‘Vuile Was’ in première. 


De acteurs: Greet Vos, Marco van Dijk en Johan Koeleman spelen twee broers en een zus, die ‘bij toeval’ bij elkaar komen in hun ouderlijk huis. Daar woont hun zieke moeder, nog steeds samen met hun oudste broer Benjamin (65) als mantelzorger. Alle drie hebben ze een eigen leven geleid. Of ze daarin succesvol waren is een vraag die hun bezighoudt. Ze hebben elkaar al lang niet meer gezien. Het samenzijn in het ouderlijk brengt oude patronen naar boven.


In deze tragikomedie passeren kleine en grote levenskwesties de revue. Echtscheiding, werkloosheid, geldzorgen, verslavingsdrang, omgaan met mantelzorg en het afscheid nemen van het leven. Daar doorheen geregen zit de getroebleerde relatie tussen de broers en de zus, die alle drie het beste van het leven en hun onderlinge relatie proberen te maken maar die ook in hun levensloop vastzitten. Blijft de vuile was binnen of wordt hij buiten gehangen?


Kom kijken en beleef het mee!


'Vuile Was' is een eigentijdse komedie, in een decor van René Maagdenberg, styling en rekwisieten van Elles van Loenen en onder regie van Bart Vaessen. Bart Vaessen en Elles van Loenen zijn de eigenaren en initiatiefnemers van Huistheater De Steenakker. Beide hebben een beroepsachtergrond in het theater. De acteurs zijn (semi) professioneel en hebben speelervaring in diverse stijlen en disciplines in het theater vak.


Na afloop is er een sfeervolle nazit en huisgemaakte soep.

Toegansprijs: € 17,50 inclusief kop koffie/thee bij de ontvangst.


INFO&TICKETS: www.desteenakker.nl

Momenten

12  zaterdag 12 november 2022 om 14.30 uur
13  zondag 13 november 2022 om 14.30 uur
19  zaterdag 19 november 2022 om 14.30 uur
20  zondag 20 november 2022 om 14.30 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater de Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps