Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Première ‘Nachtvogels’ door Stichting Stamppij

Nachtvogels vertelt het verhaal van Alex, een net afgestudeerde ‘helpende hand’, die zich meldt bij Hotel Otranto voor haar eerste klus. Het spookachtige hotel is vervallen en heeft nauwelijks gasten. Daar moet Alex verandering in brengen. Gesteund door de nogal excentrieke hotelmedewerkers. Ondertussen maken spoken uit haar verleden – en in het hotel – haar onzeker.

Het script van Nachtvogels is geschreven door regisseur Marit Goetjaer en voormalig castlid, nu bestuursvoorzitter, Dianne van Houdt. De muziek is van muzikaal leider Jelle Roosen. De choreografieën zijn van Gerard Baars. Goetjaer, Roosen en Baars werken met een gemotiveerde cast van getalenteerde amateurspelers. Onder hen zijn vier kinderen die hun theaterdebuut zullen maken. Een professioneel live orkest verzorgt de muzikale begeleiding.

Nachtvogels is de vierde productie van Stichting Stamppij. Zij maakt musicals van hoog niveau met amateurspelers uit Nijmegen en de wijde omgeving. Voor vorige producties ontving Stichting Stamppij meerdere nominaties bij de landelijke Amateur Musical Awards.

Een nieuwe musical, met originele teksten en muziek. Een eigenzinnige show vol humor, ontroering, vreemde karakters en een vleugje horror. De gevorderde amateurspelers worden begeleid door een professioneel zestienkoppig live orkest. Kaarten (€24,50) zijn te koop via www.schouwburgcuijk.nl.

Momenten

4  vrijdag 04 november 2022 om 20.00 uur
5  zaterdag 05 november 2022 om 20.00 uur
6  zondag 06 november 2022 om 14.00 uur

Website en social links

stamppij.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk