Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kinderfestival Land van Cuijkentjes

In de herfstvakantie is er overdag voor de Cuijkentjes van 6-12 jaar uit het hele land theater, dans, muziek en film in de Schouwburg Cuijk en Bioscoop Industry. Een programma om van te genieten én vooral ook om mee te doen. Het theater als kippenhok boordevol energie!


Je kunt 1, 2 of alle drie de dagen aan workshops deelnemen of naar de voorstellingen en films komen kijken. Er is hip Hop dance, Beatbox, Tape & Sticker Art, tekenen in 3-D en Paint By Numbers. Op dinsdag is er de voorstelling Stormkop. Een poppenspel over twijfelen, vragen durven stellen en kritisch denken van Jansen & De Boer.


Woensdag speelt de Carbarapshow. De Cuijkentjes bepalen waar het over moet gaan in deze interactieve mixed-up voorstelling van Freestyle Rap en Hip Hop muziek. 


Donderdag word je meegenomen in het ontstaan van de hiphopcultuur. Dit boeiende verhaal wordt interactief verteld en hiphopelementen als rap, breakdance en dj'ing worden live gedemonstreerd. 


Naast deze activiteiten in de Schouwburg Cuijk kun je ook naar de film bij Industry Bioscoop. Daar draait in de ochtenden de nieuwe film Misfit: The Switch. Het middagprogramma heeft op dinsdag Strijder, op woensdag de Allergrootste Slijmfilm en op donderdag Knor, de alom bejubelde animatiefilm over Babs die een varkentje cadeau krijgt. 


Het middagprogramma starten we deze drie dagen gezamenlijk in de foyer van de schouwburg met een warming-up Bodyclap. 


Kaarten koop je voor € 5,- per persoon bij de schouwburg. Je kiest daarbij voor een route KIP of Ei. 

Kaartje KIP: voorstelling en workshops in de schouwburg

Kaartje EI: film in de Industry Bioscoop en daarna 1 voorstelling of workshop in schouwburg.

Momenten

25  dinsdag 25 oktober 2022 om 12.30 uur
26  woensdag 26 oktober 2022 om 12.30 uur
27  donderdag 27 oktober 2022 om 12.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk