Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het internationale Blaaskapellenfestival in Haps

Vanuit het Limburgse Blerick en omstreden is blaaskapel Muziçanka afkomstig. Deze Limburgse blaaskapel, werd opgericht in 2011 en is vanaf de start een graag geziene en gehoorde blaaskapel onder de vele liefhebbers. De kapel legt zich toe op de Moravische en Bohmische blaasmuziek van hoog niveau.


Vanuit België is De Maasgalmkapel uit Kessenich aanwezig. Deze Belgische blaaskapel werd opgericht in 1980 en bestaat alweer 42 jaar. Sinds de oprichting staat de kapel onder leiding van “Kessenaar” Peter Wilm. Onder leiding van deze gedreven dirigent staat de kapel bekend om een gemotiveerd stel enthousiaste muzikanten die veel enthousiasme uitstralen en steevast zorgen voor veel gezelligheidDe Hapse Blaaskapel De Rozenbottels, opgericht in 1968, opent het Blaaskapellenfestival. In haar (bijna 55-jarig bestaan) is deze kapel een begrip in Haps en de verre regio en worden nog steeds veel gevraagd om mooie en gezellige optredens te verzorgen. De Hapse Rozenbottels staan onder leiding van Maarte van Grinsven.


Het Blaaskapellenfestival vindt plaats in het clubhuis van de Rozenbottels: zalencentrum De Posthoorn in Haps. Aanvang van het festival is 19.30 uur, de zaal is open om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,00 euro.

Voor meer informatie over deze avond neem gerust contact op via info@derozenbottels.nl


Datum

22  zaterdag 22 oktober 2022 om 19.30 uur

Website en social links

www.derozenbottels.nl

Adres

Blaaskapel De Rozenbottels

Bogaersstraat, 2d

5443 AL Haps