Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kom naar het Oogcafé en maak kennis met Visio

Op dinsdagochtend 14 juni is het Oogcafé in Bibliotheek Cuijk weer geopend. Met deze keer een presentatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. 

Visio ondersteunt mensen met een visuele beperking bij het leven van een zo zelfstandig mogelijk bestaan, samen met de mensen om hen heen. Zij maken het mogelijk om op allerlei gebieden mee te blijven doen. 


Gastspreker is Lindy Mombarg, adviesmedewerker bij Visio Zij komt samen met een ergotherapeut van de locatie Nijmegen. 

Lindy zal vertellen wat Visio allemaal te bieden heeft en hoe je daar gebruik van kunt maken. De Ergotherapeut vertelt daarna wat zij zoal tegenkomt in haar contact met cliënten en geeft tips en handvaten, waar u mogelijk al wat mee geholpen kunt zijn. 


Misschien kent u Visio al en kunt u verder geholpen worden met een nieuwe hulpvraag. Of hebt u nog nooit van het bestaan gehoord en kunt u na de informatie van de sprekers geholpen worden om hiermee aan de slag te gaan: iedereen is van harte welkom bij deze nieuwe editie van het Oogcafé.


Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via 0485 312 566 of via www.biblioplus.nl/agenda


Het Oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Het vindt, met uitzondering van juli en augustus, elke tweede dinsdag van de maand plaats in Bibliotheek Cuijk. Het is een samenwerking tussen de Oogvereniging en BiblioPlus.

Dinsdag 14 juni, inloop vanaf 9.30 uur. Start 10.00 uur.

Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64, Cuijk.


Datum

14  dinsdag 14 juni 2022 om 10.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

BiblioPlus

Kaneelstraat 64

5431 DZ Cuijk