Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

LTTRS: Grappige, meeslepende familievoorstelling over samen leren lezen

Met de voorstelling LTTRS van Eigen Werk Theaterteam brengen Schouwburg Cuijk en BiblioPlus dit op een speelse manier onder de aandacht.


LTTRS vertelt het verhaal van papa Loetje, dochter Lot en haar knuffel Zeedraak. Lot houdt van voorlezen en van woorden, maar haar papa Loetje niet. Als Lot papa vraagt om voor te lezen, heeft hij altijd weer een smoesje. Zijn bril is kapot. Zijn teen doet pijn. Of er zit een hongerig zwijn in zijn buik. Gelukkig heeft Lot haar knuffel Zeedraak. 

Maar dan gaat Zeedraak terug naar zee. Als afscheidscadeau geeft ze Lot en Loetje een boek. Nu is de beurt aan papa. Toch?


Grappige, meeslepende voorstelling

LTTRS is gemaakt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar én hun ouders. Een grappige, meeslepende theatervoorstelling vol muziek, die kinderen en hun opvoeders enthousiast maakt over (samen) leren lezen en nieuwe woorden leren. 

Na afloop van de voorstelling krijgen alle kinderen het prentenboek ‘Zeedraak zoekt een plek’.


Lettersoep en informatie na afloop

Veel ouders en opvoeders vinden het lastig om hun kind voor te lezen. De Bibliotheek kan hierbij helpen. Het Taalhuis van de Bibliotheek helpt met beter leren lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. 


BiblioPlus vertelt hierover na de voorstelling. Kom een kop lettersoep eten en hoor wat er allemaal kan in het Taalhuis.


Kaarten en informatie

Kaartjes voor LTTRS kosten 15,50 euro en zijn te koop op https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/lttrs-4/10313


Schouwburg Cuijk

18 mei 2022, 15.00 uur, inloop 14.30 uur 


Datum

18  woensdag 18 mei 2022 om 15.00 uur

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk