Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ashton Brothers - A Medicine Show

De deuren zijn open en de harten kloppen. “We mogen weer spelen!” Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun ‘Medicine Show’ terug naar het theater. 


Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden, waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. 


Blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’, waarmee ze nu nog steeds langs de theaters reizen, meebewegend met de maatregelen.


De voorstelling is losjes is gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5-sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland.


Eén ding is zeker: de stoelriemen mogen weer vast: rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère, want Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

Datum

12  donderdag 12 mei 2022 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk