Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lynne Hanson in De Steenakker

De uit Canada afkomstige Lynne Hanson is een klasse apart. Lynne is een singer-songwriter pur sang, ze geniet een brede bekendheid in Canada en in toenemende mate ook in Europa. In haar muziek schakelt ze moeiteloos van ingetogen folk naar rauwe blues klanken, en van gevoelige country tot inventieve jazz. Al die invloeden verwerkt ze in een eigen geluid. Een geluid dat vooral gekleurd wordt door haar gloedvolle stem, met hier en daar een lekker rauw randje. In combinatie van melodieuze en soms stevig tot scheurend gitaarwerk. In mei tourt ze door Europa en doet daarbij de Steenakker aan. Ze neemt twee muzikanten mee, dat zijn Blair Hogan op gitaar en MJ Dandeneau op contrabas. 

Vanwege Moederdag zijn er lekkere verwennerijen voor bij een drankje. Blijf nog wat hangen, maak een praatje met Lynne en haar muzikanten en geniet van de ondergaande zon. Voor een middag Americana op zijn best.


Artist in residence 

De Steenakker is tijdens de bijna 2 jaar durende sluiting vanwege corona verbouwd. Daarbij is een 'artist in residence' gerealiseerd. De Steenakker noemt het een ‘broedplaats’. Een plek voor artiesten om een tijdje te verblijven, om in alle rust aan een theater- of muziekstuk, tekst of compositie te werken. Ook Lynne Hanson maakt er gebruikt van tijdens haar tour door Europa. 


Info en Tickets: www.desteenakker.nl

Datum

8  zondag 08 mei 2022 om 15.30 uur

Website en social links

www.lynnehanson.com

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps