Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Harrie neemt de benen

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties. 

 

In ‘Harrie neemt de benen’ krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen, maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. 

 

Harrie en Barrie geven niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze en ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.  


‘Harrie neemt de benen’ is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen.  

Datum

9  zaterdag 09 april 2022 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk