Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Celine Cairo bij Schouwburg Cuijk

Overflow

Betoverende pop en dromerige elektronica


De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die je niet snel vergeet. 

 

Cairo bracht in augustus 2021 haar nieuwe album Overflow uit, waarmee ze nu de theaters in gaat. Ze laat niet alleen nieuwe muziek horen, ook vertelt ze over haar muzikale reislust die haar vanuit Amsterdam naar de States bracht, via Reykjavik naar Hamburg. Haar reis eindigde uiteindelijk in Londen, waar ze de afgelopen jaren een tweede thuis vond. 

 

In de Britse hoofdstad werd Celine overrompeld door de bruisende singer-songwriterscene, de allure van de wereldstad en de inspirerende samenwerkingen die ze er aanging. Celine's eerste trip naar Londen resulteerde direct in het liedje 'Overflow', dat uiteindelijk de titeltrack van het album zou worden. 

 

Met Tim Bran (de producer van London Grammar en Birdy) en de Duitse producer Benjamin Rheinländer nam ze 11 nieuwe songs op, die ze laat horen met akoestische instrumenten, een vleug electronica en Celines stem als rode draad. 


Naast haar eigen songs, brengt Celine ook een ode aan iconische vrouwen uit de popmuziek. Zo speelt ze bijzondere nummers van onder meer Annie Lennox en Bonnie Raitt en van eigentijdse iconen zoals Lana del Rey en Florence Welch. 

Datum

23  zondag 23 januari 2022 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl getaticket.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk