Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Yentl en de Boer bij Schouwburg Cuijk

Hun beste liedjes in intieme setting

 

Yentl & De Boer keren terug naar het theater en hebben er veel zin in! “Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen.” 


“Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep hè. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.” 


Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de ‘Kampvuursessies’ en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. 


Met: Yentl Schieman en Christine de Boer | Muzikanten: Charly Zastrau en Laurens Joensen. 

Datum

22  zaterdag 22 januari 2022 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk