Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Sint Koopzondag Cuijk

Koopzondag voor Sinterklaas. Bekijk het sinterklaashuis, neem een leuke kleurplaat mee en maak kans op leuke prijzen. Helaas dit jaar wegens de aangescherpte coronaregels zonder entertainment. Maar het Cuijkse centrum is prachtig opgeknapt, heel mooi verlicht en meer dan de moeite waard om te komen winkelen. De koffie is bruin bij de vele lokale horecagelegenheden.


Een bericht van Sinterklaas...

 

Hallo lieve kinderen.

Er is weer een hele mooie kamer voor mij en mijn pieten gemaakt in de Maasburg waardoor ik heb besloten om tijdens mijn verblijf in Nederland ook echt een tijdje in Cuijk te blijven logeren.

Helaas mag ik je dit jaar vanwege het corona virus niet persoonlijk in mijn huis ontvangen. We willen natuurlijk niet hebben dat we elkaar misschien per ongeluk ziek maken. Ik heb mijn pieten in ieder geval opdracht gegeven zo goed mogelijk te luisteren naar wat jullie allemaal voor wensen hebben zodat ik straks rond mijn verjaardag de juiste cadeaus bij jullie in je schoen kan laten leggen.

Maar misschien krijg je wel een extra cadeau! Die kun je winnen. Mijn pieten hebben een kleurwedstrijd bedacht om mijn tijdelijke huis nog wat meer te versieren. Als je de kleurplaat klaar hebt kun je deze in de mooie rode brievenbus doen die voor mijn huiskamer staat. En als ik dan klaar ben met pakjes uitdelen op mijn verjaardag dan zullen mijn pieten en ik de mooiste kleurplaten selecteren en belonen met een leuk cadeau. Dus doe je best.

De kleurplaat is verkrijgbaar bij o.a.: Coop - DA - Printservice Cuijk -Lunchroom de Dom - AH - 't Heere Huys - Hema - Schijvens Mode - Marc Sport - Trendy mode - Durlinger.

Vergeet niet om je gegevens op de achterkant in te vullen zodat mijn Pieten weten wie ze moeten bellen of mailen als je wat gewonnen hebt.

Heel veel succes !

Sinterklaas

Datum

28  zondag 28 november 2021 om 12.00 uur

Adres

Centrum Cuijk

Kaneelstraat 27B

5431 DV Cuijk

advertentie