Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Avond van de Schatbewaarders

In januari 2022 houdt de gemeente Cuijk op bestaan. Dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. In het laatste weekeinde van november, aan de vooravond van het aanstaande huwelijk met vier andere gemeenten in het Land van Cuijk, staat Cuijk nog eenmaal uitvoerig stil bij wat ooit was én bij wat komen gaat. Op zaterdagavond 27 november vindt De Avond van de Schatbewaarders plaats, een dag eerder gaat de film CUIJK TOCH in première.


De Avond van de Schatbewaarders wordt een vrolijk en dynamisch avondvullend programma. Met zang, dans en muziek van artiesten uit de gemeente Cuijk én met filmpjes waarin inwoners -van jong tot oud- op bijzondere wijze uitdrukking geven aan wat zij hopen dat van Cuijk zichtbaar blijft binnen de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Aan de inwoners van Cuijk wordt gevraagd op welke talenten, initiatieven en plekken zij trots zijn en wat daarvan in de nieuwe gemeente Land van Cuijk zeker behouden moet blijven. Tijdens de Avond van de Schatbewaarders wordt live, op het podium, de ‘bruidsschat’ van gemeente Cuijk samengesteld. In de ‘bruidsschat’ komt dat wat de dorpen en de wijken van de gemeente Cuijk belangrijk vinden. Aan het einde van de avond wordt de ‘bruidsschat’ meegegeven aan de waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Datum

27  zaterdag 27 november 2021 om 20.30 uur

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk