Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

IVN-wandeling "Overgang vanherfst naar winter"

De natuurwandeling met als thema "Overgang van herfst naar winter" vindt plaats op woensdag 3 november 2021 van 14.00 tot 16.00 uur rond de Kampse Plas in Haps. De gidsen Miep Kuppen en Arie van Hees van IVN “De Groene Overlaat” Cuijk nemen je tijdens de wandeling mee in het proces van de overgang van planten en dieren van de herfst naar de winter.


Het gebied rond de Kampse Plas is een zeer interessant terrein waarin planten, bomen en vissen hun leefgebied hebben. Het oude “Duits Lijntje”, de vroegere spoorlijn Boxtel-Wezel grenst aan de Kampse Plas en is nu een ecologische verbinding tussen de verschillende natuurgebieden. Ook hier kun je kennis opdoen van vele soorten planten, dieren, vogels en insecten.

Het 5,5 ha. grote natuurgebied heeft zijn naam te danken aan de ligging aan de Kampsestraat.

Een mooie gelegenheid om een prachtig stukje natuur in Haps te bezoeken. Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom voor onze vereniging.


Omdat het aantal deelnemers aan deze wandeling beperkt is dien je je vooraf aan te melden. Dat kan tot en met zondag 31 oktober op onderstaand e-mailadres: natuurwandelingen@ivn-cuijk.nl

Degenen die zich aanmelden krijgen uiterlijk maandag 1 november bericht of ze wel of niet kunnen deelnemen. Wil je meer info? Bel dan 06-14641745. We raden de deelnemers aan zelf wat te eten en/of te drinken mee te nemen.

Datum

3  woensdag 03 november 2021 om 14.00 uur

Website en social links

www.ivn.nl

Adres

IVN De Groene Overlaat Cuijk

Kampsestraat 35

5443 NJ Haps

advertentie