Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Mark van de Veerdonk bij Schouwburg Cuijk

‘Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken’, is het levensmotto van Mark van de Veerdonk en daar handelt hij zelf ook naar. Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen, zie daar zijn handelsmerk. 


Zijn voorstelling ‘Geen Viking’ belooft wederom een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Een garantie voor een avond ontiegelijk lachen, waarbij de Brabander opnieuw verslag doet van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker, maar wel veel joliger uit is gekomen. 


Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? 


Van de Veerdonk: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; geen Viking.” Gevraagd naar de optredens tot nu toe verzucht hij: “Tja, de tournee werd na 78 voorstellingen ruw onderbroken door een vleermuis uit China. Waar bemoeit zo’n beest zich mee? De Vikingen hadden er allang gehakt van gemaakt!” 


Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 2020/2021. 

Datum

2  zaterdag 02 oktober 2021 om 20.00 uur

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk