Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Foodtour Een Goei Leven in Beers

Vanaf 27 augustus gaan wij met de Smaakwagen van Martien Bos, lokale chef-koks en leerlingen van De Leijgraaf op food tour door heel het Land van Cuijk.

We komen met onze splinternieuwe foodtruck naar alle 33 dorps- en kerkpleinen om je te laten genieten van heerlijke hapjes, gemaakt van producten uit het Land van Cuijk. Alles bereidt door een lokale chef-kok en leerling-koks van De Leijgraaf.


Telers en producenten van Land van Cuijk Boert Bewust gaan mee om het verhaal over hun product te vertellen. Afgevaardigden van de bouwteams, organisaties en instanties die actief zijn in de kernen worden van harte uitgenodigd op onze pop-up terrasjes, zodat je je wensen voor de toekomst in je woonkern nog eens kenbaar kunt maken.


Kom meepraten, meedenken en proeven!

We willen ontmoeten, je verhaal horen, lijntjes leggen en genieten van al het moois wat het Land van Cuijk te bieden heeft op culinair gebied. In iedere kern zal onder alle aanwezigen een mooi pakket met lokale producten verloot worden. Aan het eind van de food tour zal ook nog eens een ballonvaart voor 4 personen weggegeven worden!


Zaterdag 28 augustus zijn we in Beers, van 10 tot 12 uur. Kom je ook?

Datum

28  zaterdag 28 augustus 2021 om 10.00 uur

Website en social links

Adres

Een Goei Leven

Kerkeveld 2

5437 BH Beers