Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jack Poels II

In november 2020 sloot Jack Poels zijn solo-tournee af in Cuijk met een reeks intieme concerten. Nu is hij terug met een nieuwe show én nieuwe muziek! 


Na 35 jaar Rowwen Hèze bracht Poels in 2020 zijn eerste solo-album uit, die zeer positief onthaald werd door de pers. Zo noemde OOR het album ‘wonderschoon’ en volgens het AD is het album ‘een warme kruik in koude dagen’. 


In het nieuwe jaar gaat zijn reis verder. ‘Straks’, de nieuwe single van Jack Poels, gaat over een wandeling door de invallende duisternis, waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt”, aldus Jack. Een troostende gedachte in deze bijzondere tijden. 


Jack Poels wordt bij dit nieuwe concert wederom bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.” Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal. 


Jack Poels geeft twee concerten op maandag 28 juni en op dinsdag 29 juni. 


Momenteel zijn er maximaal 50 gasten per voorstelling, een toegangstest is niet nodig.


Je kunt bij ons met een gerust hart kaarten bestellen. Wij hanteren een verruimde annuleringsregeling, mocht je onverhoopt gezondheidsklachten hebben.

Momenten

28  maandag 28 juni 2021 om 19.00 uur
28  maandag 28 juni 2021 om 21.00 uur
29  dinsdag 29 juni 2021 om 19.00 uur
29  dinsdag 29 juni 2021 om 21.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk