Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Holland Baroque met Wu Wei bij Schouwburg Cuijk

Holland Baroque heeft een voorliefde voor klankkunstenaars voor wie improviseren en componeren een tweede natuur is. Wu Wei is zo’n muzikant. Ongelofelijk virtuoos en gedreven heeft Wu Wei als een ware ambassadeur zijn instrument naar alle delen van de wereld gebracht. De sheng is het Chinese mondorgel dat drieduizend jaar Chinese muziekcultuur oproept en een klein wonder van harmonie, melodie en ritmische mogelijkheden.

Holland Baroque en Wu Wei brengen een edgy programma met een zijdezacht randje. 'Silk Baroque is one of the most innovative albums of recent times. Surprising, colourful and played and arranged by fantastic musicians!' (Music Frames, juni 2019). Erik Voermans over Silk Baroque in het Parool: 'Het zijn de ernst en de oprechte belangstelling voor elkaars muzikale werelden die dit project tot een succes maken. Silk Baroque dwingt je vooroordelen opzij te schuiven. En dat is mooi.’

Repertoire: Vivaldi, Bach en Telemann, Chinese traditionals in bewerkingen van J. en T. Steenbrink.

Dit concert maakt onderdeel uit van Thuis in 't Theater, een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Geniet samen met 29 andere gasten in een gezellige huiselijke sfeer, dichterbij de artiesten dan ooit!



Datum

13  vrijdag 13 november 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk