Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Nol Havens bij Schouwburg Cuijk

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ Na al die jaren klinkt het lied nog steeds uit de radio’s. ‘Suzanne’ was dé wereldhit van VOF de Kunst. Miljoenen platen werden verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade. 

Nol Havens, de zanger van VOF de Kunst, heeft veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar alles’ neemt hij je mee langs 36 jaar VOF de Kunst. Een trip down memory lane vol prachtige liedjes en herkenbare verhalen. 

Hij landde met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee, maar hij kende ook grote successen in zijn leven. Wat vond hij daar nou van als nuchtere Brabander? 

Hij vertelt het je deze middag allemaal en, je mag hem ook vragen stellen, over alles. En natuurlijk neemt hij zijn gitaar mee om die prachtige liedjes weer te zingen. Dit concert maakt onderdeel uit van Thuis in 't Theater, een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Geniet samen met 29 andere gasten in een gezellige huiselijke sfeer, dichterbij de artiesten dan ooit!Datum

8  zondag 08 november 2020 om 14.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie