Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Diederik Jekel bij Schouwburg Cuijk

Let op show start om 19.15 & 21.15 uur

Orde in de chaos 

Met drie ingrediënten smeedt wetenschapsjournalist Diederik Jekel een gloednieuw concept: een therapeutisch theatercollege! Een combinatie van een theatervoorstelling en een college waarin hij voorziet in een behoefte aan therapie en rust.

Diederik brengt orde in de chaos. Gegarandeerd kom je uit het theater met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Van kattenfilmpjes tot het begin van de oerknal. Er is dans en er is confetti. We kijken op dit moment allemaal naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en in een boek. Hij behaalde zijn master in vastestoffysica. In oktober 2010 kreeg hij de kans om in De Wereld Draait Door over wetenschap te praten en sindsdien is hij fulltime wetenschapsjournalist.Dit concert maakt onderdeel uit van Thuis in 't Theater, een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Geniet samen met 29 andere gasten in een gezellige huiselijke sfeer, dichterbij de artiesten dan ooit!Datum

7  zaterdag 07 november 2020 om 19.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie