Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cor Bakker & Fay Claassen Schouwburg Cuijk

Songs of Liberty 

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. In ‘Songs of Liberty’ vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema 'vrijheid'. Liedjes van John Lennon, Adèle, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol, Typhoon en vele anderen.

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft eigenlijk maar weinig introductie. Hij werkte mee aan vele tv-programma’s en begeleidde als pianist grootheden als Lionel Richie en Shirley Bassey.

Fay Claassen en Cor Bakker hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld. Dat wordt een avondje genieten van de prachtigste muziek over 75 jaar vrijheid!



Dit concert maakt onderdeel uit van Thuis in 't Theater, een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Geniet samen met 29 andere gasten in een gezellige huiselijke sfeer, dichterbij de artiesten dan ooit!


Datum

31  zaterdag 31 oktober 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk