Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - MAASHORST Fiets 3 Daagse

Het eerste lustrum van onze Fietsdriedaagse is op 2, 3 en 4 juni 2020


Met prima uitgepijlde routes zoals u inmiddels van ons gewend bent. Thema van dit lustrumjaar is “Kastelen” en daar zijn er meer van te vinden als u vooraf zult vermoeden. Vanuit Schaijk doorkruist u in deze drie dagen de gehele bosrijke landelijke maar ook historische omgeving van oostelijk noord Brabant en ‘n stukje Gelderland.


De eerste dag brengt u via de noordelijke Maashorst oftewel Herperduin naar de Maas. De korte 35 km route blijft aan de Brabantse kant, de langere 60 km. tocht pakt ook de Gelderse zijde mee. Een eerste dag met volop afwisseling in bos-, polder- en dijklandschap.


OP DAG 2 staat de zuid-oostelijke richting op het programma. Richting Langenboom, Haps en Wanroy is ook hier onderweg veel moois te bewonderen met mogelijk zelfs een pauzeplaats in of bij een van de kastelen. Daarnaast zijn ook waterplas “De Kuulen” en de maashorst-wijngaard op de Kreitsberg een tussenstop onderweg waardig.


De slotdag is inmiddels traditioneel de “echte” dag van de Maashorst, waarbij het westelijke deel van ons fraaie natuurgebied aan bod komt. De vele, recent vernieuwde, maashorst-fietspaden voeren u als deelnemer naar Nistelrode en Heeswijk-Dinther. Bossen en vennen afgewisseld met open en natuurrijk landschap, dwars door de kern van het Maashorstgebied dat is wat deze derde dag te bieden heeft, met uiteraard een gezellige muzikale finish in Schaijk.

Momenten

2  dinsdag 02 juni 2020 om 09.30 uur
3  woensdag 03 juni 2020 om 09.30 uur
4  donderdag 04 juni 2020 om 09.30 uur

Website en social links

Adres

MAASHORST Fiets 3 Daagse

Kerkstraat 6

5443 AB Haps

advertentie