Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Geannuleerd - We Want You 2020!

Het is de derde editie van de talentenjacht die in 2012 voor de eerste keer, met groot succes, door de muziekvereniging uit Haps werd georganiseerd. Ruim duizend bezoekers trok deze eerste editie en in 2016 herhaalde dit succes zich. De insteek is om een breed publiek kennis te laten maken met muziekvereniging Juliana. De vereniging profileert haarzelf hier duidelijk mee. Voor iedereen die een binding met Haps heeft, stond in de herfst van 2019 de mogelijkheid open om zich aan te melden voor deze unieke talentenjacht. Er kon een keuze gemaakt worden uit een lijst van nummers welke vrijgegeven werd door Juliana maar ook de eigen inbreng van een muzieknummer was mogelijk. Hier werd weer volop gehoor aan gegeven! Op een prachtig podium in de sfeervol ingerichte en verlichte Stappert treden de WWY 2020-deelnemers in de spotlights op met de gezonde, olympische gedachte 'Meedoen is belangrijker dan winnen'. Maar dat wil niet zeggen dat er gestreden zal worden om de exclusieve 'We Want You 2020'-trofee.


Muzikaal voorbereiden

De volgende deelnemers hebben zich aangemeld en treden op met de Hapse Muziekvereniging (In willekeurige volgorde)

Patrick Ermers die Frank Sinatra New York vertolkt ;Jan en Pierre Arts: BZN met Mon Amour (op accordeon) ;Marina Cornelissen: Dolly Parton met Jolene; Lisanne van Mil: Helene Fischer met Atemlos durch die nacht ; Luigi Nabuurs: Kings of Leon met Use Somebody ;

Otto Riemens: The Golden Earring met When the Lady Smiles ; Lisette Weemen: Withney Houston met Amazing Grace ; Dansgroep Joyce van der Locht: Theme from Schindlers List; Maurits Hendriks: René Schuurmans met Laat de zon in je hart ; De Zelfkanthennekes: Happy Hardcore ; Emiel Arts: Henk Poort met The Sound of Silence en tenslotte Kim Rutten: The Base Balls met Umbrella. Zij worden bijgestaan door de backing vocals Ward Arts, Marieke van den Besselaar en Victorine Egelmeers.


De avond wordt geopend door een spectaculair optreden van Muziekvereniging Juliana, de definitieve volgorde van optreden wordt nog bekend gemaakt.

In de afgelopen maanden zijn alle muzieknummers door zowel de Muziekvereniging en de deelnemende artiesten afzonderlijk ingestudeerd. De deelnemers ontvingen thuis de mp3 opname van Juliana van het desbetreffende muzieknummer en op de repetities is er één mooi geheel van gemaakt. De muziekvereniging wordt op deze avond weer versterkt met een combo en voor het licht en geluid trekt Atlantic Power uit Haps weer alles uit de kast.


Een avondvullend programma

De deuren van De Stappert gaan zaterdag 4 april om 19.00 uur open. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een stemformulier. Er zijn geen gereserveerde plaatsen. De show gaat, na een opwarmer van DJ Emiel van Benthum, om 20.15 uur van start. Alle gasten die voor 20.15 uur binnen zijn mogen stemmen en maken dus deel uit van de Publieksjury.

De deelnemers nemen plaats in de Bleu Room, waar regelmatig naar overgeschakeld wordt. Deze Bleu Room is gesitueerd op de tribune van de Stappert zodat alle bezoekers een goed zicht hierop hebben. Nadat het publiek heeft genoten van deze artiesten is de hoogste tijd dat er gestemd gaat worden. Zowel de vakjury als de publieksjury gaat stemmen. In de finale staan de drie deelnemers met de meeste stemmen van de publieksjury en de hoogste punten van de vakjury en uiteindelijk komt de winnaar tevoorschijn. De vakjury bestaat uit drie juryleden uit de muziek- en danswereld, te weten Renate Chalab, Lieke Meijer en Marc Thijssen. De vakjury bepaalt uiteindelijk de winnaar.

Het deelnemen aan de talentenjacht We Want You betekent voor menigeen ook een mooi muzikaal opstapje voor het vervolg van een muzikale carrière. Zo won in 2016 de Hapse zangeres Jori van Gemert die inmiddels landelijke bekendheid geniet en ook de winnares van 2012 Lianne Robben heeft inmiddels een mooi palmares achter haan naam staan.


De winnares van 2016 Jori van Gemert Foto: Linda Derks fotografie


Algemene informatie en toegangskaarten

Kaarten voor 'We Want You 2020' zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de Parrallelstraat 36, en Bogaersstraat 2d in Haps en via de ticketshop vanmvjuliana.nl. Toegangskaarten in de voorverkoop (die op 4 april om 12.00 uur eindigt) kosten 8,00 euro. Aan de kassa kost een kaart 10,00 euro.

Meer informatie over 'We Want You' in Haps via de website en facebookpagina.

Meer informatie is ook op te vragen via info@mvjuliana.nl

Het wordt ongetwijfeld weer groot succes in Haps want organiseren kunnen ze daar wel!

Datum

4  zaterdag 04 april 2020 om 20.00 uur

Website en social links

www.mvjuliana.nl

Adres

Muziekvereniging Juliana

Bogaersstraat 2d, 2d

5443 AL Haps

advertentie