Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Concert met piano, trompet én water- en lichtbeelden bij de Steenakker!

Concert met piano, trompet én water- en lichtbeelden!

Mike del Ferro, Andre Heuvelman en Jeroen van Veen ‘Slow Water Music’


‘Slow Water Music’ is een fascinerende live-ervaring. Met fantastische water- en licht beelden gemaakt door Armand Dijcks en wereldberoemde fotograaf Ray Collins (o.m. National Geographic). Gecombineerd met een één uur durend piano met trompet concert van sfeervolle, minimale en ontspannende muziek, uitgevoerd door top musici. 


Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij het middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?” Andre is performer, inspirator, creatief adviseur en innovator. Daarnaast is hij keynote speaker, waarin verbinding, veerkracht, passie en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn om te ontroeren, te verbinden en te inspireren.


Mike del Ferro is een internationaal geroemd pianist met een enorme muzikale veelzijdigheid die inmiddels heeft geresulteerd in een concertpraktijk in tot nu toe 117 landen, variërend van solo recitals tot crossovers met traditionele muziek.


Mike del Ferro heeft samengewerkt met onder meer Toots Thielemans, Mike Boddé, Jan Akkerman, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en vele anderen. Ook heeft hij op tientallen CD’s meegespeeld, variërend van Dixieland tot Wereldmuziek. Naast een drukke Internationale concertpraktijk is Mike ook docent op het Prins Claus Conservatorium in Groningen en wordt hij overal ter wereld uitgenodigd voor masterclasses. Hij stond eerder op het podium van de Steenakker met opera-jazz diva Claron Mc Fadden.


Jeroen van Veen volgde zijn opleiding aan het Utrechts Conservatorium waar hij in 1993 afstudeerde. Hij heeft in Nederland een voortrekkers rol als het gaat om uitvoeringen en composities in minimal music. In 2016 ontving hij de NPO Radio4 prijs en tevens een award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd’s van de Canto Ostinato. Van de albums met de muziek van Pärt, Einaudi en Tiersen zijn miljoenen exemplaren verkocht.


Geluid en Soundcapes: Frans de Rond.

Na afloop nazit met huisgemaakte soep. 

Datum

15  zondag 15 maart 2020 om 15.30 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps

advertentie