Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Winterwandeling voor Voedselbank Land van Cuijk

“Een gezonde, warme maaltijd is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseren we onze koude winterwandeling op 16 februari aanstaande voor de voedselbank Land van Cuijk. Met jouw deelname kunnen we één gezin een voedselpakket schenken, waarmee ze van twee warme maaltijden kunnen genieten”, aldus Elly Pansier van Rotaryclub Cuijk.


Mary Reniers vertelt verder: “Deelnemers kunnen op zondag 16 februari tussen 11.00 en 13.30 uur kiezen tussen een wandeling van 8 of 12 kilometer. Je kunt starten op Landgoed de Barendonk in Beers. Of bij Kasteel Tongelaar in Mill. Op verschillende punten verwennen we de wandelaars met wat lekkers, zoals appeltaart, soep en een broodje warme beenham. Helaas is de route niet geschikt voor rolstoelen. Honden zijn aangelijnd wel welkom, maar mogen niet naar binnen bij de accommodaties.” Volwassenen wandelen mee voor 16,- euro. Kinderen tot 16 jaar betalen 8,- euro. 


Gezonde maaltijd

De gehele opbrengst van de koude winterwandeling gaat naar het goede doel. “Met jouw startticket van €16,- kunnen wij één gezin een voedselpakket geven, waarmee ze twee warme maaltijden kunnen bereiden. Zelfs kindertickets zijn zo goed voor één warme maaltijd”, aldus Pansier. 


Het zijn niet zomaar pakketten. Rotaryclub Cuijk is hiervoor een samenwerking aangegaan met Martien Bos van het Smaakcentrum Land van Cuijk. Reniers legt uit: “De inhoud van deze pakketten is gebaseerd op zijn recepten. Je kunt er twee gezonde, lekkere warme maaltijden mee bereiden.”


Inschrijven kan via de link. Mail bij vragen naar winterwandelingcuijk@gmail.com.

Datum

16  zondag 16 februari 2020 om 11.00 uur

Website en social links

bit.ly

Adres

Landgoed de Barendonk

Millseweg 13

5437 NB Beers