Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Ontmoet Stine Jensen in Schouwburg Cuijk

Op dinsdagavond 28 januari is filosofisch schrijfster en programmamaker Stine Jensen is de derde gast van de reeks Literaire Ontmoetingen die BiblioPlus samen met Schouwburg Cuijk organiseert.

Jensen presenteert vanaf 20.15 uur uit en over eigen werk en gaat graag in gesprek met het publiek. Stines optreden is onderdeel van de reeks Literaire Ontmoetingen, een samenwerking tussen BiblioPlus, Schouwburg Cuijk en de The Readshop Cuijk. 


Stine Jensen werd in Denemarken geboren en groeide op in Nederland. Ze studeerde literatuurwetenschap en filosofie in Groningen en promoveerde in Maastricht op 'Waarom we van apen houden'. Stine schreef diverse boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, liegen, liefde tussen Turken en Europeanen, Scandinavië, opvoeden, emoties en identiteit. 


In 2019 verscheen haar boek 'Goeroes' waarin ze de relatie onderzoekt tussen afhankelijkheid en onafhankelijkheid, autonomie en overgave en de behoefte aan spirituele groei.


Literaire Ontmoetingen

Deze voorstelling maakt deel uit van de reeks Literaire Ontmoetingen, waarin bekende Nederlandse auteurs voorlezen uit eigen werk, over hun schrijverschap vertellen en antwoord geven op vragen uit het publiek. De vierde en laatste schrijver deze reeks is Murat Isik op 31 maart. Kaarten kosten €16,- en zijn verkrijgbaar via de website en aan de theaterkassa van Schouwburg Cuijk.


Datum

28  dinsdag 28 januari 2020 om 20.15 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

BiblioPlus

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk