Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Secret Singer Songwriter Sessions

Door het centrum van Cuijk slenteren en onderweg verrast worden door intieme, akoestische muziek. Dat is in het kort het concept van de Secret Singer-Songwriter Sessions van Schouwburg Cuijk. Na een zeer geslaagde aftrap staat op 26 januari de tweede editie op stapel op wederom drie bijzondere locaties.


De middag bestaat uit drie concerten van singer-songwriters, geselecteerd door gastprogrammeur Jori van Gemert. De Secret Singer-Songwriter Sessions beginnen in de schouwburg. Vanuit daar neemt Van Gemert de gasten voor het eerste optreden mee naar de Protestantse Kerk waar You, Me & The Other Folks hun dromerige folkpop met akoestische gitaren en viool ten gehore brengt.

De middag wordt vervolgd in de Cuijkse bibliotheek, waar Lilith Merlot optreedt. Zij maakt een mix van jazz met R&B en soul. De gasten keren voor het derde concert van pianist en componist DeLange terug naar de Schouwburg Cuijk, waar de bezoekers onthaald worden met een kop soep en een uniek kijkje achter de schermen van het theater krijgen.


Jori van Gemert studeerde aan de Rockacademie van Tilburg en is bekend van de regionale podia. Ook treedt zij regelmatig op in het TheaterCafé van de schouwburg na afloop van een voorstelling. Voor de Secret Singer-Songwriter Sessions nodigt zij collega songwriters uit om op bijzondere locaties op te treden.

 

Secret Singer Songwriter Sessions

Aanvang: 15.30 u

Entree: 15 euro

Datum

26  zondag 26 januari 2020 om 15.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk