Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vogelexcursie Kraaijenbergse plassen

Vogelexcursie Kraaijenbergse plassen zondag 19 januari 2020


Wat weet jij over eenden? Wil je wel eens in de winter een Brilduiker, een Smient, een Nonnetje of een Pijlstaart zien? Stap dan op zondag 19 januari op de fiets en ga op ontdekkingstocht met IVN Cuijk De Groene Overlaat.


We organiseren op zondag 19 januari 2020 een vogelexcursie per fiets rondom de Kraaijenbergse Plassen. We verzamelen om 10.00 uur bij de parkeerplaats voor de kerk van Beers. De excursie duurt tot 12.00 uur. De excursieleiders zijn Louis Geraets en Stef Gosens, beiden lid van IVN Cuijk en vogelkenners bij uitstek.

Als je een verrekijker hebt, breng hem dan mee. Heb je die niet? Geen probleem, je kan er voor deze excursie een lenen van IVN De Groene Overlaat. Vergeet ook je fiets niet! Meer informatie nodig? Mail naar natuurwandelingen@ivn-cuijk.nl.


Om ca. 12.00 uur kunnen we in het IVN-gebouw aan de Grotestraat 14 te Beers onder het genot van koffie/thee en een koek lekker opwarmen en nog even napraten over wat we allemaal gezien hebben. IVN vraagt een vrijwillige bijdrage, en voor de koffie/thee € 2,00 per persoon.


Datum

19  zondag 19 januari 2020 om 10.00 uur

Website en social links

www.ivn.nl

Adres

IVN Cuijk De groene Overlaat

Kerkeveld 2

5437 BH Beers

advertentie