Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Avond van de Uitblinkers

Wil je leren rappen? Lijkt het je leuk om je te bekwamen in het schrijven van korte verhalen? Zou je graag een instrument willen bespelen en samen met anderen muziek maken? Of wil je nog betere vlogs kunnen maken?

Schrijf je dan via de website www.schouwburgcuijk.nl in voor een van de workshops die tijdens de Avond van de Uitblinkers wordt gegeven: de workshop rap door Lood de Kloot, verhalen schrijven door Ineke Kraijo, muziek maken door Niels Hendriks of vloggen door Gerda van Galen. Meld je snel aan, er is beperkt plaats!


Ook als je niet aan een workshop wilt meedoen, valt er voldoende te beleven tijdens de Avond van de Uitblinkers. Een inspirerende lezing van Olympisch turnkampioene Sanne Wevers bijvoorbeeld. Of een interview met de in Cuijk opgegroeide acteur Karim El Guennouni. DJ Stan verzorgt een clinic. Op het podium van de theaterzaal laten theaterschool Hakoena, dansschool Chance4Dance en leerlingen van muziekopleiding Muzelinck hun talenten zien. Ook de Merletband verzorgt een optreden.

En voor wie sportief bezig wil zijn: ga de uitdaging van de wankelladder aan, maak kennis met korfbal of leef je uit in de Sport Arena.


De Avond van de Uitblinkers wordt afgesloten met de uitreiking van de Cultuurprijs en de Sportprijs van de gemeente Cuijk.


De Avond van de Uitblinkers is een gezamenlijk initiatief van Biblioplus, Schouwburg Cuijk, Cuijk Doet en gemeente Cuijk.

Datum

2  zaterdag 02 november 2019 om 18.30 uur

Website en social links

www.cuijkdoet.nl

Adres

Avond van de Uitblinkers

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk

advertentie